Sinterklaas krijgt zijn eigen Stads pralines

In het chocolade-atelier van de Sint wordt dag en nacht hard gewerkt om de chocolade Sinterklaasfiguren klaar te krijgen tegen 6 december. Een hele karwei als je weet dat de meeste chocolade in die periode van het jaar geconsumeerd wordt.

Als we denken aan Sinterklaas denken we automatisch ook aan chocolade, speculaas en sinaasappels. Laat dit nu net de ingrediënten zijn waar wij, als één van de vaste chocolatiers van de Sint, mee aan de slag gingen, om voor die goede heilige man een praline te ontwerpen. Speciaal voor de Sint maakten we een melkchocolade praline met speculaas (zonder alcohol) en een pure chocolade praline met sinaasappel, beide pralines dragen het embleem van “Stad van de Sint” en worden in een klein doosje met 24 pralines aangeboden.

De verpakking voor de pralines werd speciaal voor ons in de nieuwe huisstijl van de Sint ontworpen. De tekening op het doosje moet ons atelier voorstellen waaruit de pralines van de band rollen, alles zit hem in de kleinste details.

Ondertussen zijn de Sinterklaaspralines een mooie aanvulling op het reeds bestaande assortiment “Stad van de Sint” producten, het Sint- en Pietbier, de Sinterklaas en Zwarte Piet thee, de Sinterkaas, Sinterklaassnoepjes of de Gin van de Sint, en nu dus ook Sinterklaaspralines. De Sint waakt over het “Stad van de Sint” embleem, het is belangrijk dat de producten die dit embleem dragen met de grootste liefde en zorg voor kwaliteit gemaakt worden. Een speciale commissie zwarte pieten zorgt dat alle regels hier omtrent worden nageleefd.

De Sinterklaaspralines werden voorgesteld bij de opening van het huis van de Sint en de Sint winkel.
Ze zijn voor 13,50€ te koop in de Sinterklaaswinkel in de Stationsstraat, bij Chocolade-Atelier Vyverman – Begijnenstraat 41 te Sint-Niklaas,
en online via de webshop van de Chocolade-Atelier Vyverman:
https://www.chocolade-atelier.be/online-shop/