Eerste chocolade-automaat in Sint-Niklaas

Wim Vyverman brengt voortaan zijn lekkernijen ook via een chocolade-automaat aan de man. Die staat in de inkomhal van hotel Serwir.

“Je probeert altijd nieuwe technieken uit om de concurrentie aan te gaan”, legt de bekende Sint-Niklase chocolatier uit. “Voor zover ik weet is dit de eerste chocolade-automaat in de ruime omtrek. Door de automaat in een hotel te plaatsen, bereik je ook makkelijker geïnteresseerde klanten die een kleinigheidje mee naar huis willen nemen.”

De automaat is een kijkstuk op zich. Door het glas zie je onder meer een damesschoen met hoge hak in een bijzonder kleurrijke en tegelijk toch smakelijk ogende uitvoering en dat op bijna ware grootte. Daarnaast zie je onder meer een Sint-lekkernij, uiteraard ook compleet in de chocolade.

Het systeem ziet er vrij vlot bedienbaar uit en is grondig uitgetest. Zelfs de wat delicatere chocolade kunstwerkjes komen heelhuids uit de schuif.

“We hebben onder meer ook ballonpralines, typisch voor de stad Sint-Niklaas, in het uitstalraam geplaatst”, vertelt Vyverman. “Er is tevens een videofilmpje in verwerkt om de consumenteninformatie weer te geven.”

Bron: Nieuwsblad.be