Chocoladeautomaat in de lobby van hotel Serwir te Sint-Niklaas

Als wij door België rijden en de afslag Sint-Niklaas zien, moet ik altijd aan Sinterklaas denken. Eigenlijk niet meer dan logisch om hem in de modernere varianten hier vandaan te laten komen toch? Chocolatier Wim Vyverman van het Chocolade-Atelier in Sint-Niklaas verkoopt momenteel chocolade voor onder andere de Sinterklaasperiode in een chocoladeautomaat in de lobby van Hotel Serwir.

Chocoladeautomaat in Sint-Niklaas

Met het plaatsen van de eerste chocoladeautomaat in België, in de lobby van hotel Serwir, wil chocolatier Wim Vyverman de moeilijk te bereiken doelgroep van zakenmensen op doorreis zijn producten aanbieden. “Zij hebben over het algemeen weinig tijd en toch willen ze ook wel eens een cadeautje meenemen. Bij gebrek aan tijd vallen beiden dikwijls moeilijk te combineren. Met de automaat bieden we die doelgroep de mogelijkheid om bij het verlaten van het hotel nog snel een chocoladesouvenir te kopen. De drietalige automaat zal met geld – briefjes en munten werken – en met betaal- en kredietkaarten. In het toestel stoppen we naast de Sint-Niklase ballonpralines natuurlijk tal van andere (ook suikervrije) chocoladecadeauartikelen en zullen met dat aanbod met de seizoenen of feestperiodes meegaan. Zo zullen er bij de ingebruikname reeds Sinterklaasartikelen in de automaat steken. Alle producten zullen al in een geschenkverpakking zitten. De klanten zullen via een touchscreen hun keuze kunnen maken”.

Inspiratie uit Sint-Niklaas

De samenwerking tussen de Sint-Niklase chocolatier en het hotel is niet nieuw. Zo was de chocoladefontein van Vyverman al meer dan eens een blikvanger bij feestelijke recepties en andere bijeenkomsten in hotel Serwir. Mooi initiatief om op lokaal niveau te gaan samenwerken.

Bron: horecatrends.com